Geef een cursus als cadeau

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Dan is het een prima idee om een cursus cadeau te doen. Voor elk budget kan je wel iets uitzoeken wat past bij de persoon aan wie je iets wil geven. Er zijn verschillende manieren om een cursus te volgen met verschillende prijzen. Als het budget beperkt is, geef je bijvoorbeeld een informatief boek. En als er wat meer te besteden is, kies je een uitgebreide online cursus. Kijk hier voor een overzichtelijk aanbod. Bovenin kan je filteren op de prijs, zodat je alleen de cursussen ziet die passen bij jou budget.

Waarom het een goed idee is om een thuiscursus cadeau te doen

Het is tegenwoordig moeilijk om een origineel cadeau te vinden. Iedereen heeft alles al. Maar een cursus als cadeau, kan altijd. Er is altijd wel een onderwerp dat past bij de gelukkige ontvanger. Dat kan iets leuks zijn, bijvoorbeeld een zangcursus. Maar je kan ook iets serieuzers geven waarmee je iemand echt verder kan helpen, zoals een cursus om de ideale baan te vinden. Hij of zij kan zelf bepalen wanneer hij of zij de cursus wil starten. Dat is het voordeel van een cursus die je thuis kan volgen in je eigen tijd.

Hoe verpakken?

De meeste thuiscursussen bestaan (voor een deel) uit fysiek materiaal. Meestal een boek of dvd’s. Deze kan je natuurlijk inpakken en je hebt een leuke verrassing.  Steeds meer cursussen zijn echter volledig digitaal. Na betaling ontvang je een toegangscode. Je kan deze op een verjaardagskaart schrijven met een leuke boodschap. Je kan ook zelf een waardebon maken waar je de codes op schrijft. Met deze online waardebon generator, maak je in een handomdraai een persoonlijk tegoedbon: www.geefeentegoedbon.nl